ROM-uri HTC customizate, acum la liber pe site-ul lui NRGZ28

2.325 ori
<b>ROM-uri HTC customizate, acum la liber pe site-ul lui NRGZ28</b>Mai țineți minte dezvoltatorul NRGZ28, originar din România și celebru pentru ROM-urile de telefoane HTC pe care le realizează? Ei bine, după ce l-am intervievat aici, descoperim că faimosul membru XDA Developers, relocat în Las Vegas are și un...

Mai țineți minte dezvoltatorul NRGZ28, originar din România și celebru pentru ROM-urile de telefoane HTC pe care le realizează? Ei bine, după ce l-am intervievat aici, descoperim că faimosul membru XDA Developers, relocat în Las Vegas are și un site specializat acum, după cum am aflat din acest tweet.

NRGZ28 este responsabil cu hack-uri celebre, cum ar fi cel care care permite rularea a două OS-uri pe același telefon HTC. ROM-urile sale customizate poartă numele de ENERGY, de aici și numele noului site al dezvoltatorului: energyroms.com. Printre terminalele ale căror softuri le veți găsi pe site se numără HTC HD2, HTC Touch Pro 2, HTC Touch HD, HTC Touch Diamond, HTC Touch Pro, Samsung Omnia și Sony Ericsson XPERIA.

Interfața Sense a fost modificată și arată cam ca în screenshotul de mai sus, în vreme ce toate funcțiile utile ale handseturilor menționate sunt acum deblocate și disponibile. Puteți descărca aceste ROM-uri și împărtăși impresii cu ceilalți posesori de HTC-uri și nu numai pe HTC-Club.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×