Tableta Motorola cu Android 3.0, pregătită pentru CES 2011 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.559 ori
<b>Tableta Motorola cu Android 3.0, pregătită pentru CES 2011 (Video)</b>Cu CES 2011 la puțin peste 2 săptămâni distanță, au început deja să apară teasere ale produselor care își vor face apariția în cadrul showului din ianuarie. Printre acestea se numără și tabletul Motorola din clipul de mai jos, terminal...

Cu CES 2011 la puțin peste 2 săptămâni distanță, au început deja să apară teasere ale produselor care își vor face apariția în cadrul showului din ianuarie.Printre acestea se numără și tabletul Motorola din clipul de mai jos, terminal dotat cu Android 3.0.

Observați prezența noului logo al ramurii Motorola Mobility, de culoare roșie, dar și a unei albine, semn că Honeycomb aka Android 3.0 va fi implicat în această inițiativă. Ni se prezintă evoluția "tabletelor", de la tăblițele egiptene cu hieroglife, la iPad (care evident este criticat) și în cele din urmă tableta Motorola.

E foarte posibil ca terminalul să fie același cu cel prezentat cu 2 săptămâni în urmă în cadrul evenimentului D: Dive Into Mobile. Vă reamintim că acel gadget rula Android 3.0, era bazat pe platforma Nvidia Tegra 2 (dual core) și încorpora cel mai probabil un display touch de 10 inch. Cu doar zile înainte de CES 2011 să vedem și clipul care prezintă această inovație:

[tablet news  via @zozo_ro]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×