LG Optimus 4X HD unboxing - un telefon elegant, quad core cu câteva funcții interesante (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 3.466 ori
<b>LG Optimus 4X HD unboxing - un telefon elegant, quad core cu câteva funcții interesante (Video)</b>Tripleta quad core se completează astăzi cu LG Optimus 4X HD, venit la noi în teste după alte două modele celebre cu CPU de acest tip: Samsung Galaxy S III și HTC One X. LG optimus 4X HD este pus în vânzare de către retailerul Quickmobile, pe alb...

Tripleta quad core se completează astăzi cu LG Optimus 4X HD, venit la noi în teste după alte două modele celebre cu CPU de acest tip: Samsung Galaxy S III și HTC One X. LG optimus 4X HD este pus în vânzare de către retailerul Quickmobile, pe alb și negru la prețul de 1899 lei.

Terminalul cunoscut și drept LG P880 a fost prezentat în luna februarie drept primul smartphone quad core din lume, dar a pierdut startul în fata rivalilor sosind pe piața de abia în această vară. LG Optimus 4X HD cântărește 133 de grame și măsoară 8.9 mm în grosime, iar dotările sale includ un display de True HD IPS LCD de 4.7 inch și un procesor quad core Nvidia Tegra 3. în cutia de culoare neagră cu puțin roșu găsim telefonul, bateria sa Li-Ion de 2150 mAh, manualul, un Tag LG pentru NFC, căștile tip earbuds, cablul USB și încărcătorul.

Telefonul rulează Android 4.0 cu interfața LG Optimus UI 3.0, care aduce tranziții, iconuri, teme și efecte foarte atractive, după cum se vede și în clipul de mai jos. Avem parte și de o funcție inedită care permite zoom in prin pinch to zoom la vizionarea clipurilor video. în partea din spate a telefonului se afla o cameră de 8 megapixeli, iar în cea frontală o cameră de 1.3 megapixeli. Mai multe detalii veți afla în recenzia postată săptămâna viitoare, dar deocamdată ne declarăm impresionați de interfață personalizata a acestui smartphone.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×