MWC 2012: LG Optimus 4X HD video preview - telefon quad core elegant În acțiune (Video)

2.327 ori
<b>MWC 2012: LG Optimus 4X HD video preview - telefon quad core elegant În acțiune (Video)</b>Deja ați văzut pe Mobilissimo.ro două preview-uri de telefoane quad core de la MWC 2012 și anume Huawei Ascend D Quad și HTC One X, iar acum este rândul unui al treilea model: LG Optimus 4X HD. Acesta este primul handset quad core anunțat oficial,...

Deja ați văzut pe Mobilissimo.ro două preview-uri de telefoane quad core de la MWC 2012 și anume Huawei Ascend D Quad și HTC One X, iar acum este rândul unui al treilea model: LG Optimus 4X HD. Acesta este primul handset quad core anunțat oficial, cu zile bune înainte de debutul MWC 2012. Observăm aici un terminal elegant, cu grosime scăzută, cu o interfață Android 4.0 nu foarte modificată și cu o baterie care se poate scoate.

Faptul că interfața nu este personalizata prea intens de LG este un lucru bun, doarece Android 4.0 în varianta stock arata foarte bine. Telefonul arata și se mișca destul de bine, iar designul sau este destul de similar cu cel al precedentelor modele din seria Optimus. Hai să vedem ce ne oferă acest nou venit la capitolul doari hardware:

  • Dimensiuni: 8.9 mm grosime
  • Display: IPS LCD, 4.7 inch, 1280 x 720 pixeli
  • Memorie: 16 GB internă, 1 GB RAM, slot microSD
  • Conectivitate: HSDPA 21 Mbps, WiFi, DLNA, Bluetooth, microUSB 2.0
  • Camera: 8MP, autofocus, bliț LED, geotagging, captura video 1080p la 30 fps, camera frontală de 1.3MP
  • CPU: quad core Nvidia Tegra 3, 1.5 GHz
  • Baterie: Li-Ion, 2150 mAh
  • Alte dotări: giroscop, senzor de proximitate, busola, accelerometru.

De-a lungul prezentării video de mai jos ni se arata modalitatea în care putem personaliza meniurile Home din Android și vedem și deja celebrul joc Riptide, un titlu cu grafică HD, care testează cu succes procesorul quad core de pe acest handset. Ne este reamintit și faptul că Nvidia Tegra 3 are și un al cincilea core, folosit pentru acțiuni mai puțin importante pe smartphone. Vedem și zona de setări pe fond alb și la final persoană de la standul LG ne dovedește că bateria care se poate scoate nu este un trend apus, cel puțin pentru LG. HTC, în schimb a renunțat la o astfel de baterie, acum încorporată în telefon.

Mai multe detalii în preview-ul video:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×