LG Optimus D1L este de fapt o versiune a lui LG Optimus LTE 2 - comercializat În Coreea de Sud

636 ori
<b>LG Optimus D1L este de fapt o versiune a lui LG Optimus LTE 2 - comercializat În Coreea de Sud</b>Apăruseră informații vis-a-vis de un telefon LG care să rivalizeze direct cu Samsung Galaxy S III, vârful de gamă al Samsung care și-a făcut debutul și în România din 1 iunie 2012. Numele de cod era D1L. Se pare că de fapt este un LG Optimus...

Apăruseră informații vis-a-vis de un telefon LG care să rivalizeze direct cu Samsung Galaxy S III, vârful de gamă al Samsung care și-a făcut debutul și în România din 1 iunie 2012. Numele de cod era D1L. Se pare că de fapt este un LG Optimus LTE 2.

Inițial se spunea că LG Optimus D1L ar avea display de 4.7 inch cu rezoluție HD, procesor dual-core de proveniență Qualcomm în versiunea Snapdragon S4. Acest smartphone este așteptat și în SUA, dar poate că și în Europa unde au apărut timid și primele rețele cu conectivitate 4G / LTE.

Despre LG Optimus LTE 2:

- ecran de 4.7 inch cu rezoluție 1280x720 pixeli de tip True HD-IPS LCD;
- procesor Qualcomm Snapdragon MSM8960 dual-core la 1.5 GHz, Adreno 225 GPU, 2 GB RAM, microSD de până la 32 GB;
- Android 4.0 Ice Cream Sandwich;
- LTE, 3G, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm;
- cameră de 8 Megapixeli, autofocus, LED flash, geo-tagging, detectare a feței și a zâmbetului;
- baterie de 2.150 mAh, 145 gr., 8.9 mm grosime.

LG Optimus LTE 2 ajunsese cunoscut la nivel internațional și pentru că este printre primele telefoane cu 2 GB RAM. Ar putea însoți pe LG Optimus 4X HD cu Tegra 3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×