Windows Phone 8 - un vis irealizabil pentru telefoanele cu Windows Phone 7

1.353 ori
<b>Windows Phone 8 - un vis irealizabil pentru telefoanele cu Windows Phone 7</b>Microsoft a prezentat Windows Phone 8 și detaliile le găsiți aici. Sunt o sumă de aspecte noi, dar Windows Phone 8 nu va sosi pe telefoanele vândute cu Windows Phone 7 sau Windows Phone 7.5. &nbsp; Se poate trage concluzia că Microsoft a făcut mai...

Microsoft a prezentat Windows Phone 8 și detaliile le găsiți aici. Sunt o sumă de aspecte noi, dar Windows Phone 8 nu va sosi pe telefoanele vândute cu Windows Phone 7 sau Windows Phone 7.5.

Se poate trage concluzia că Microsoft a făcut mai degrabă un experiment cu duzina de telefoane lansate în 2010, 2011 și 2012. Este aiurea să vezi că telefonul tău nu primește update la cel mai nou software. Doar Apple a fost capabil să lanseze device-uri care și la 2 - 3 ani de la lansare să primească cele mai noi versiuni ale iOS. Spre exemplu, iPhone 3GS va primi iOS 6.

Și telefoanele cu Android au o problemă similară. înseamnă că este și o discontinuitate software între Windows Phone 7 și Windows Phone 8. Vine întrebarea ce se va face cu cele peste 100.000 de aplicații din Windows Phone 7 Marketplace. Astăzi au spus că sunt elemente comune de kernel între Windows 8, Windows RT și Windows Phone 8 și că aplicațiile pot fi portate foarte ușor.

Zvonul că Windows Phone 8 nu va ajunge pe telefoanele cu WP 7 & 7.5 este destul de vechi, de prin primăvară. Atunci s-a grăbit un oficial să spună că nu va fi așa. Microsoft își permite să experimenteze, dar Windows Phone 8 s-ar putea să le aducă succesul mult așteptat / să fie ultima lor incursiune în lumea telefoanelor inteligente.

Cred că dacă telefoanele cu WP7 aveau succes de piață ar fi stat lucrurile diferit. își permit să le tragă pe dreapta în sens figurat pentru că nu s-au vândut prea multe unități. Cea mai recentă cifră era legată de 2.2 milioane de Lumia comercializate, nu s-a spus oficial. Market share-ul era foarte redus pentru WP 7.5.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×