LG Optimus EX disponibil deja În Coreea de Sud, hai și la noi!

982 ori
<b>LG Optimus EX disponibil deja În Coreea de Sud, hai și la noi!</b>Telefoanele dual core cu Android devin ceva banal, de vreme ce în ultima vreme s-a lansat cam unul pe zi... Dacă în urmă cu o săptămână telefonul LG Optimus EX reprezenta doar o scurgere de informații din Coreea de Sud, iată că acum terminalul...

Telefoanele dual core cu Android devin ceva banal, de vreme ce în ultima vreme s-a lansat cam unul pe zi... Dacă în urmă cu o săptămână telefonul LG Optimus EX reprezenta doar o scurgere de informații din Coreea de Sud, iată că acum terminalul este real și disponibil la vânzare.

Vă reamintim că smartphone-ul vine cu un procesor Tegra 2 de 1.2 GHz dual core, capabil de playback 1080p HD. Alte dotări includ 1GB RAM, 8GB memorie internă și un display LCD de 4 inchi cu 700 de unități Nits de luminozitate, deci comparabil cu LG Optimus Black. Telefonul sosește cu o cameră de 5 megapixeli și o cameră frontală VGA, iar sistemul său de operare este Android 2.3 Gingerbread.

Această variantă de Android este personalizată cu interfața specifică LG, după cum se vede și în imagine. Sper totus că acest model este mai subțire decât LG Optimus 2X și LG Optimus 3D, ambele foarte grele și groase. De asemenea, diferențele minore dintre LG Optimus EX și modelul 2X mă fac să mă întreb care este de fapt rostul acestui ușor upgrade de RAM și CPU?

LG Optimus EX disponibil deja În Coreea de Sud, hai și la noi!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×