Evernote 2.0 inaugurează Windows Phone 7.5 Mango, disponibil acum În Marketplace

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii Telefoane 962 ori
<b>Evernote 2.0 inaugurează Windows Phone 7.5 Mango, disponibil acum În Marketplace</b>Fani Evernote uniți-vă! Uniți-vă și fiți atenți la această veste: Evernote a ajuns la versiunea 2.0 și este acum disponibil pe Windows Phone 7.5, asta în cazul în care ați primit Mango OS pe telefonul vostru. &nbsp; în cazul în care nu...

Fani Evernote uniți-vă! Uniți-vă și fiți atenți la această veste: Evernote a ajuns la versiunea 2.0 și este acum disponibil pe Windows Phone 7.5, asta în cazul în care ați primit Mango OS pe telefonul vostru.

în cazul în care nu știați, Evernote este o suită de softuri și servicii cu simplul scop de a lua notițe și de a le arhiva. Cuvântul "notiță" nu înseamnă neapărat text, ci și o pagină web, o fotografie, un memo vocal sau chiar o notiță scrisă de mână pe un touchscreen. Puteți și atașă fișiere de tot felul la notițele voastre, iar Evernote este destul de celebru încât să aibă versiuni pentru Windows, Mac OS X, Android, iOS și WebOS.

Lansat în 2008 și atingând deja peste 11 milioane de utilizatori, Evernote în versiunea 2.0 este acum disponibil gratuit cu stocare limitată și pe Windows Phone 7.5. Versiunile cu plată oferă mai mult spațiu de stocare și puteți sincroniza cu ușurință notițele între PC și smarphone sau alte terminale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×