LG Optimus G confirmat oficial, vine cu un super procesor: Snapdragon S4 Pro quad core de 1.5 GHz

1.744 ori
<b>LG Optimus G confirmat oficial, vine cu un super procesor: Snapdragon S4 Pro quad core de 1.5 GHz</b>Nici nu a anunțat bine Qualcomm noul său procesor quad core Snapdragon S4 de 1.5 GHz, că deja au apărut și primele terminale dotate cu acest CPU. întâi a fost Xiaomi și noul său telefon și acum și LG Optimus G are parte de același tratament,...

Nici nu a anunțat bine Qualcomm noul său procesor quad core Snapdragon S4 de 1.5 GHz, că deja au apărut și primele terminale dotate cu acest CPU. întâi a fost Xiaomi și noul său telefon și acum și LG Optimus G are parte de același tratament, terminalul fiind anunțat oficial de către producătorul său.

în prealabil asistasem la câteva scăpări de informații cu privire la acest nou model, care nu avea nici măcar un nume clar. Acum știm că LG Optimus G este un smartphone LTE și integrează tehnologie în cell touch, pe care zvonurile o dădeau drept sigură și pentru iPhone 5. Optimus G sosește cu un ecran True HD IPS+ LCD, cu rezoluție de 1280 x 768 pixeli, cu o margine foarte subțire, ducându-ne cu gândul la conceptul de ecran edge to edge. Telefonul încorporează în partea din spate o cameră de 13 megapixeli, în vreme ce în partea frontală de află o cameră de 1.3 megapixeli.

Dotările sale mai includ și 2 GB RAM, iar mărimea diagonalei ecranului e probabil de 4.7 inch. Acest super smartphone e un rival pe măsura lui Galaxy S III, ba chiar sunt sigur că îl va depăși în benchmark-uri. LG Optimus G va debuta în Asia întâi, cu o talie de 8.45 mm și o baterie de 2100 mAh. Pe când și în Europa?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×