Motorola RAZR M 4G LTE, un nou smartphone cu ecran qHD, Android 4.0 și CPU dual core de 1.5 GHz

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.328 ori
<b>Motorola RAZR M 4G LTE, un nou smartphone cu ecran qHD, Android 4.0 și CPU dual core de 1.5 GHz</b>știam că va exista un Motorola Droid RAZR HD, dar despre RAZR M 4G LTE nu pot spune că știam mare lucru. Acum aflăm că terminalul se pregătește de debut prin operatorul Verizon și mai descoperim și o serie de specificații pentru acest telefon,...

știam că va exista un Motorola Droid RAZR HD, dar despre RAZR M 4G LTE nu pot spune că știam mare lucru. Acum aflăm că terminalul se pregătește de debut prin operatorul Verizon și mai descoperim și o serie de specificații pentru acest telefon, care în mare măsură aduce aceleași dotări ca Droid RAZR.

Avem de-a face cu un smartphone LTE, după cum îi spune numele, dotat cu un ecran qHD de 4.3 inch, cu tehnologie Super AMOLED Advanced. Display-ul ar putea folosi un panou ColorBoost, recent descoperit pe Photon Q de la Sprint. Sub carcasa arătoasă a noului venit se afla faimosul procesor dual core Snapdragon S4, 1 GB RAM, iar în spate avem o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captura 1080p, în vreme ce în fată avem o surprinzătoare camera de 3 megapixeli pentru videoconvorbiri.

Terminalul dispune și de roaming global, conectivitate HSPA+, 8 GB memorie internă, slot microSD, NFC și Android 4.0. Tastele fizice si cele capacitive sunt înlocuite de cele virtuale din OS. Gorilla Glass 2 protejează acest model de zgârieturi, în vreme ce spatele oferă protecție Kevlar. Practic ce avem aici e un Droid RAZR cu procesor mai bun și camera frontală mai performantă. Oare va ajunge și la noi acest model?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×