Motorola RAZR M 4G LTE, un nou smartphone cu ecran qHD, Android 4.0 și CPU dual core de 1.5 GHz

1.377 ori
<b>Motorola RAZR M 4G LTE, un nou smartphone cu ecran qHD, Android 4.0 și CPU dual core de 1.5 GHz</b>știam că va exista un Motorola Droid RAZR HD, dar despre RAZR M 4G LTE nu pot spune că știam mare lucru. Acum aflăm că terminalul se pregătește de debut prin operatorul Verizon și mai descoperim și o serie de specificații pentru acest telefon,...

știam că va exista un Motorola Droid RAZR HD, dar despre RAZR M 4G LTE nu pot spune că știam mare lucru. Acum aflăm că terminalul se pregătește de debut prin operatorul Verizon și mai descoperim și o serie de specificații pentru acest telefon, care în mare măsură aduce aceleași dotări ca Droid RAZR.

Avem de-a face cu un smartphone LTE, după cum îi spune numele, dotat cu un ecran qHD de 4.3 inch, cu tehnologie Super AMOLED Advanced. Display-ul ar putea folosi un panou ColorBoost, recent descoperit pe Photon Q de la Sprint. Sub carcasa arătoasă a noului venit se afla faimosul procesor dual core Snapdragon S4, 1 GB RAM, iar în spate avem o cameră de 8 megapixeli cu suport pentru captura 1080p, în vreme ce în fată avem o surprinzătoare camera de 3 megapixeli pentru videoconvorbiri.

Terminalul dispune și de roaming global, conectivitate HSPA+, 8 GB memorie internă, slot microSD, NFC și Android 4.0. Tastele fizice si cele capacitive sunt înlocuite de cele virtuale din OS. Gorilla Glass 2 protejează acest model de zgârieturi, în vreme ce spatele oferă protecție Kevlar. Practic ce avem aici e un Droid RAZR cu procesor mai bun și camera frontală mai performantă. Oare va ajunge și la noi acest model?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×