LG Optimus G Pro ajunge În România neoficial, disponibil la Marketonline.ro la sub 2.900 de lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 2.075 ori
<b>LG Optimus G Pro ajunge În România neoficial, disponibil la Marketonline.ro la sub 2.900 de lei</b>Cei aflați în căutarea unui phablet de nouă generație nu mai trebuie să aștepte până la sosirea lui Galaxy Note III, deoarece a ajuns în România în mod neoficial LG Optimus G Pro. Acest phablet este disponibil în premieră autohtonă la...

Cei aflați în căutarea unui phablet de nouă generație nu mai trebuie să aștepte până la sosirea lui Galaxy Note III, deoarece a ajuns în România în mod neoficial LG Optimus G Pro. Acest phablet este disponibil în premieră autohtonă la Marketonline.ro, la prețul de 2.893 lei.

Avem informații de la LG România că acest produs nu va sosi oficial în țara noastră, deci aceasta e singura metodă de a procura terminalul, de la retailerii locali. Acest device ne-a făcut o impresie bună la MWC 2013, atât prin design, cât și prin performanță. Trebuie să aflați că acesta a fost primul terminal cu procesor Snapdragon 600 anunțat oficial, înainte ca HTC One și Samsung Galaxy S4 să devină oficiale.

El măsoară 9.4 m în grosime, cântărește 172 de grame și vine pe negru, cel puțin la Marketonline. Dotările sale includ 2 GB RAM, 32 GB memorie internă, slot microSD și un ecran True HD IPS+ Full HD de 5.5 inch. în spate se afla o cameră de 13 megapixeli, iar phabletul rulează Jelly Bean.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×