Nvidia Shield se lansează pe 27 iunie cu o reducere de preț!

Autor:  | Publicat în:  NVIDIA 2.817 ori
<b>Nvidia Shield se lansează pe 27 iunie cu o reducere de preț!</b>în luna ianuarie a acestui an, Nvidia a lansat prima sa consolă portabilă, Nvidia Shield. Acest device este și primul ce are onoarea de a fi propulsat de puternicul chipset Tegra 4.&nbsp;Nvidia a ales să pună la bătaie device-ul din vară la un...

în luna ianuarie a acestui an, Nvidia a lansat prima sa consolă portabilă, Nvidia Shield. Acest device este și primul ce are onoarea de a fi propulsat de puternicul chipset Tegra 4. Nvidia a ales să pună la bătaie device-ul din vară la un preț de 349 de dolari. De curând însă, tot Nvidia a anunțat data oficială a lansării, 27 iunie, plus o reducere de preț de 50 de dolari.

Noua consolă rulează Android Jelly Bean 4.2 pe un display HD de 5 inch. Inima acesteia este celebrul Tegra 4 ajutat de 2 GB de memorie ram. Device-ul dispune de 16 GB memorie internă plus slot MicroSD și conexiune HDMI pentru streaming de conținut.

Mă întreb la ce preț va sosi consola in România, și cred că, oferită la un preț decent și nu foarte îndepărtat de cei 300 de dolari, va fi un dispozitiv pe placul multor amatori de jocuri, mai ales că noile titluri Gameloft vor beneficia de o grafică foarte bună.

Un hands-on cu device-ul realizat de noi, puteți viziona mai jos:

​Acest articol e parte a concursului, al carui regulament îl puteți citi aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×