LG Optimus G Pro confirmat de un slide ajuns pe web; Să fie acesta LG Optimus G2?

1.046 ori
<b>LG Optimus G Pro confirmat de un slide ajuns pe web; Să fie acesta LG Optimus G2?</b>Despre LG Optimus G2 a început să se vorbească la scurt timp după ce LG Optimus G a devenit oficial, deci nu pot să zic că sunt surprins să aflu că urmașul acestui device este din nou în actualitate. Totuși, acum am descoperit un terminal sub...

Despre LG Optimus G2 a început să se vorbească la scurt timp după ce LG Optimus G a devenit oficial, deci nu pot să zic că sunt surprins să aflu că urmașul acestui device este din nou în actualitate. Totuși, acum am descoperit un terminal sub numele de LG Optimus G Pro, smartphone ajuns din greșeală pe web sub forma unui slide. Să fie acesta G2 sau alt model?

Cei de la Engadget au pus mâna pe slide, citând o sursă anonimă drept furnizorul imaginii. LG Optimus G Pro aduce câteva upgrade-uri interesante față de precesorul sau, frate geamăn cu LG Nexus 4. Optimus G Pro ar fi dotat cu un ecran de 5 inch cu rezoluție Full HD, superior celui de 4.7 inch cu rezoluție 768p de pe predecesorul său. și frecvența a crescut, de la 1.5 GHz pe Optimus G la 1.7 GHz acum, prin intermediul unui Snapdragon S4 Pro APQ8064.

Alte dotări hardware din slide includ 2 GB RAM și 32 GB memorie internă, plus conectivitate 4G LTE și o baterie de 3000 mAh. Se zvonește și că smartphone-ul va cântări 160 de grame și va măsura 10.1 mm în grosime. în cele din urmă, în spatele lui Optimus G Pro s-ar afla o cameră de 13 megapixeli, iar telefonul rulează Android 4.1 Jelly Bean. E foarte posibil să vedem aceste terminal prezentat la MWC 2013 și să vă prezentăm o experiență hands on prin trimisul nostru la fața locului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×