Samsung Galaxy Tab 3 ar putea sosi la MWC 2013, cu ecran de 7 inch, rezoluție Full HD

Autor:  | Publicat în:  Samsung 966 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 3 ar putea sosi la MWC 2013, cu ecran de 7 inch, rezoluție Full HD</b>Zvonurile legate de evenimentul tech al anului, Mobile World Congress 2013 abundă și majoritatea par a fi legate de HTC, Samsung sau LG. Toți ochii sunt ațintiți asupra celor de la Samsung, care au fost rezervați cu lansările în acest început de...

Zvonurile legate de evenimentul tech al anului, Mobile World Congress 2013 abundă și majoritatea par a fi legate de HTC, Samsung sau LG. Toți ochii sunt ațintiți asupra celor de la Samsung, care au fost rezervați cu lansările în acest început de 2013, deci avem așteptări mari de la ei. Până acum am aflat că ar pregăti un Galaxy Note 8, dar se pare că ar avea în plan și o revigorare a seriei Galaxy Tab, cu un model Samsung Galaxy Tab 3, despre care scriem în rândurile următoare.

Vă reamintesc că la CES 2013 Samsung a adus doar noi versiuni de notebook-uri din Seria 7, Seria 5 și Seria 9. La începutul anului trecut debutau și tabletele Galaxy Tab 2, în versiuni de 7 și 10 inch, iar modelul de 7 inch a devenit un soi de best buy către finalul anului trecut, printr-un preț foarte redus. Acum se pare că ni se pregătește un Galaxy Tab 3 cu un ecran de 7 inch și rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Nu avem alte detalii despre dotările sale, iar dacă luăm drept reper precedentele modele Galaxy Tab, Samsung ar putea lansa aici un rival pentru Nexus 7, un Galaxy Tab 3 cu dotări destul de bune, dar totuși cu preț rezonabil.

Pe lângă ecranul Full HD mă aștept fie la 2 GB RAM dacă produsul e high end, fie la 1 GB dacă o ia pe urmele lui Galaxy Tab 2 7.0. Apoi vom avea și 16/32/64 GB memorie internă, slot microSD, poate și funcție de telefon, LTE și un procesor care ar putea fi un Qualcomm Snapdragon dual core dacă Samsung vrea să păstreze prețul scăzut, sau un quad core Exynos sau Qualcomm dacă produsul e în gama high end. Vom afla peste câteva săptămâni dotările reale!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×