LG Optimus G2 Își dezvăluie primele capturi de ecran, ar putea debuta pe 7 august

808 ori
<b>LG Optimus G2 Își dezvăluie primele capturi de ecran, ar putea debuta pe 7 august</b>După ce am văzut marginile lui LG Optimus G2 în diferite scăpări de imagini, iată că acum am descoperit și capturi de ecran ale acestui model, care ar urma să fie lansat pe 7 august, conform zvonurilor. &nbsp; Acest model ar urma să sosească...

După ce am văzut marginile lui LG Optimus G2 în diferite scăpări de imagini, iată că acum am descoperit și capturi de ecran ale acestui model, care ar urma să fie lansat pe 7 august, conform zvonurilor.

Acest model ar urma să sosească într-un eveniment care ne va aduce și alte două modele de telefoane: LG Optimus L9 II și LG D500. Qualcomm și LG au confirmat săptămâna trecută faptul că lucrează la un terminal cu procesor Snapdragon 800, iar G2 e cel mai probabil acest device. Evenimentul LG care îi va marca debutul va avea loc la New York pe 7 august, iar noul flagship va avea la dispoziție o lună avans față de Galaxy Note III, anunțat la început de septembrie.

LG Optimus G2 Își dezvăluie primele capturi de ecran, ar putea debuta pe 7 august

Observați în imagini ca G2 vine cu butoane virtuale și că vom avea la dispoziție un ecran cu rezoluție Full HD. Deja începe să sune interesant designul acestui model, de vreme ce știm că va include un ecran edge to edge Full HD și nu va avea butoane frontale. Ne așteptam la un smartphone ultraslim, cu 2 GB RAM, camera de 13 megapixeli și Android 4.2.2.

Va fi G2 hitul de final de an și va reuși oare să se bată de la egal cu Galaxy S4 și HTC One?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×