Sony Xperia Z ar putea primi o versiune cu procesor Snapdragon 800; Prototipul există deja!

Autor:  | Publicat în:  Sony 959 ori
<b>Sony Xperia Z ar putea primi o versiune cu procesor Snapdragon 800; Prototipul există deja!</b>Sony Xperia Z este celebrul smartphone rezistent la apă pe care l-am testat cu ceva vreme în urmă, declarându-ne dezamăgiți de ecranul și camera sa. în ultima vreme circulă zvonuri cu privire la versiuni upgradate ale acestui model, precum un...

Sony Xperia Z este celebrul smartphone rezistent la apă pe care l-am testat cu ceva vreme în urmă, declarându-ne dezamăgiți de ecranul și camera sa. în ultima vreme circulă zvonuri cu privire la versiuni upgradate ale acestui model, precum un Google Edition și acum o variantă cu procesor Snapdragon 800.

Celebrul blogger rus Eldar Murtazin ar fi postat pe Twitter faptul că se joacă cu o versiune upgradata de Xperia Z, cu un astfel de procesor. și despre Samsung și Galaxy S4 se zvonește că ar urma să adopte acest CPU, pentru o variantă Ultra, cu dotări mai bune. Murtazin afirmă că noul Xperia Z e mai rapid și că se mișcă bine, dar ecranul său dezamăgește din nou.

Totuși, în loc de TFT primim un Super LCD 3, ca pe HTC One, dar bloggerul are grijă să menționeze că nu crede că acest panou de ecran va ajunge și pe varianta comercială a telefonului. Dacă Xperia Arc a primit modelul Arc S ca mic upgrade, iar Xperia S a primit Xperia SL, de ce nu ar primi și Xperia Z un Z+?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×