Furnizorii de componente pentru Samsung pierd din cauza comenzilor scăzute de Galaxy S4

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.241 ori
<b>Furnizorii de componente pentru Samsung pierd din cauza comenzilor scăzute de Galaxy S4</b>Surse apropiate de furnizorii asiatici de componente afirmă că aceștia ar putea înregistra pierderi însemnate deoarece partenerii importanți ca Apple și Samsung au scăzut comenzile de componente. Vestea vine după ce analiștii estimau că Galaxy...

Surse apropiate de furnizorii asiatici de componente afirmă că aceștia ar putea înregistra pierderi însemnate deoarece partenerii importanți ca Apple și Samsung au scăzut comenzile de componente. Vestea vine după ce analiștii estimau că Galaxy S4 va înregistra în următoarea perioadă o scădere importantă de unități cumpărate.

Producătorii de componente vor înregistra o scădere cu 20, până la 30% și se pare că pe luna iulie Samsung ar fi comandat produse necesare pentru 6.5 milioane de unități Galaxy S4. E vorba aici despre ecrane, module de cameră, semiconductori, carcase și alte elemente. Problema nu e că furnizorii vor înregistra scăderi, ci că ei generaseră un stoc mare în avans și acum rămân cu el nevândut.

Totuși, se zvonește că Samsung ar pregăti comenzi masive pentru Galaxy Note III în august, deci partnerii hardware își vor recupera pierderile rapid. Pe măsură ce ne apropiem de debutul în magazine al lui Galaxy S4 Zoom, S4 Mini, Note III și S4 Active, originalul Galaxy S4 se va vinde tot mai puțin, probabil înregistrând un al doilea boom la următorul picaj de preț de la iarnă. Eventual vom vedea o reducere și când apare iPhone 5S, pentru a contracara produsul Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×