LG Optimus L5 vine În Europa În această lună; Vor exista și versiuni dual SIM În America de Sud!

Autor:  | Publicat în:  LG 1.706 ori
<b>LG Optimus L5 vine În Europa În această lună; Vor exista și versiuni dual SIM În America de Sud!</b>La MWC 2012, nu doar HTC a anunțat o tripletă de telefoane și anume cele din seria One, ci și LG cu ale sale modele din seria L. Dacă One-urile erau high end, LG Optimus L sunt mai degrabă midrange-uri. LG Optimus L7 și L3 au ajuns deja în țara...

La MWC 2012, nu doar HTC a anunțat o tripletă de telefoane și anume cele din seria One, ci și LG cu ale sale modele din seria L. Dacă One-urile erau high end, LG Optimus L sunt mai degrabă midrange-uri. LG Optimus L7 și L3 au ajuns deja în țara noastră, iar acum pătrunde în Europa și LG Optimus L5.

Telefonul vine cu un ecran touch HVGA de 4 inch, procesor de 800 MHz și o cameră de 5 megapixeli cu autofocus și bliț LED. Designul sau amintește puternic de LG Prada Phone 3.0, printr-un look pătrățos, adoptat și pe LG Optimus Vu, de exemplu. Alte dotări includ 4 GB memorie internă, un slot microSD, baterie de 1500 mAh și cea mai nouă versiune de interfață LG aplicată lui Android 4.0 ICS.

în diferite zone ale lumii, acest telefon va primi diferite specificații, se pare. în Europa și America Nord, L5 primește NFC, în vreme ce în Asia și America de Sud el va fi un terminal dual SIM, care face ușor trecerea între două rețele. Terminalul măsoară 9.5 mm în grosime și va debuta în Franta, Germania și UK în această lună, deci probabil în iulie îl avem și în România.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×