LG Optimus L7 disponibil prin Quickmobile.ro, iată prețul! (Video)

3.553 ori
<b>LG Optimus L7 disponibil prin Quickmobile.ro, iată prețul! (Video)</b>Seria L de la LG a debutat cu o săptămână înainte de MWC 2012, sub formă de anunț oficial, pentru ca apoi să fie prezentate cele trei terminale la Mobile World Congress, unde ne-am aflat și noi. La acea vreme v-am oferit o experiență hands-on...

Seria L de la LG a debutat cu o săptămână înainte de MWC 2012, sub formă de anunț oficial, pentru ca apoi să fie prezentate cele trei terminale la Mobile World Congress, unde ne-am aflat și noi. La acea vreme v-am oferit o experiență hands-on pe care o vedeți în clipul de mai jos și o citiți aici, iar acum telefonul cel mai bine dotat din gama L a sosit în țara noastră.

Este vorba despre LG Optimus L7, pus în vânzare de către Quickmobile.ro la prețul de 1.199 lei. Optimus L7 este un telefon slim, gros de 8.7 mm și dotat cu Android 4.0.3. Designul sau include și un buton Home fizic și 2 butoane capacitive, după cum se vede în imagine. Partea sa din spate are o textură plăcută atingerii, iar carcasa telefonului este fabricată predominant din plastic. LG Optimus L7 vine cu un display de 4.3 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, 1 GB RAM, slot microSD și conectivitate HSDPA de 21 Mbps.

Telefonul dispune și de Bluetooth 3.0, NFC, 4 GB memorie internă (2.4 GB disponibili utilizatorului), 512 MB RAM și un procesor Qualcomm MSM7227A Snapdragon de 1 GHz cu GPU Adreno 220. Disponibil pe negru și alb, acest model oferă și o baterie de 1700 mAh și urmează să sosească în curând în teste la Mobilissimo.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×