Tastatură virtuală de pe BlackBerry 10 OS ajunge pe iPhone! (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.122 ori
<b>Tastatură virtuală de pe BlackBerry 10 OS ajunge pe iPhone! (Video)</b>Pentru cei care credeau că Swype e cea mai bună tastatură din lume, ei bine acum avem o alternativă de la Research în Motion, care a creat o nouă tastatură virtuală pentru BlackBerry 10 OS. Ei bine acum tastatura a fost imprumutata si pe...

Pentru cei care credeau că Swype e cea mai bună tastatură din lume, ei bine acum avem o alternativă de la Research în Motion, care a creat o nouă tastatură virtuală pentru BlackBerry 10 OS. Ei bine acum tastatura a fost imprumutata si pe iOS… Pe numele său Octopus Keyboard, nouă tastatură a fost creată de către dezvoltatorul Mario Hros pentru iPhone, bazându-se pe sistemul de input prezentat de RIM la BlackBerry World 2012.

Practic, Mario a împrumutat sistemul de "auto predicție" a cuvintelor, care le face să "plutească" deasupra literelor tastaturii. RIM are toate motivele să fie în avantgarda inovației tastaturilor de telefoane, deoarece și tastaturile lor fizice erau de top, iar acum au de aparat o reputație în domeniul metodelor de input virtuale. Astfel, în loc să adune o serie de cuvinte pe care softul le "învața" deasupra tastelor, acele cuvinte vor pluti pe ecranul iPhone-ului, la îndemână degetelor agile ale utilizatorului.

Accesibile cu un simplu swipe, aceste cuvinte vă vor permite să scrieți mai rapid ca niciodată pe iPhone, după cum se vede și în clipul de mai jos. Octopus Keyboard folosește un engine propriu de autocompletare și va învăța cuvinte pe măsură ce utilizatorul le scrie. Se pare că sistemul se aplică oricărei limbi în acest moment, deși există obișnuitele probleme ale unui soft în faza beta, cum ar fi auto punctuația sau literele mari. Iată un demo:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×