LG Optimus Q2, dual core și QWERTY la puterea a doua

Autor:  | Publicat în:  LG 1.839 ori
<b>LG Optimus Q2, dual core și QWERTY la puterea a doua</b>LG tocmai a confirmat lansarea unui viitor smartphone foarte atractiv, modelul Q2, care va debuta local săptămâna viitoare. Urmaș al originalului Optimus Q, care a înregistrat vânzări însemnate în Asia, acest terminal cu tastatura glisantă...

LG tocmai a confirmat lansarea unui viitor smartphone foarte atractiv, modelul Q2, care va debuta local săptămâna viitoare. Urmaș al originalului Optimus Q, care a înregistrat vânzări însemnate în Asia, acest terminal cu tastatura glisantă QWERTY respecta toate doleanțele clienților LG.

Astfel, Optimus Q2 menține o talie rezonabilă de 12.3 mm și o greutate de 147 de grame, în ciuda tastaturii sale impresionante și a ecranului de 4 inchi. Display-ul este un IPS cu rezoluție WVGA, iar telefonul are drept "creier" un procesor dual core de 1.2 GHz, utilizat pentru a rula Android 2.3 Gingerbread. Deși acesta nu este un model cu ecran NOVA, display-ul încorporat se comporta bine la capitolul luminozitate oferind 700 de unități nit.

Restul dotărilor sunt destul de standard: camera de 5 megapixeli, camera frontală pentru videoconvorbiri, WiFi, Bluetooth, 3G și slot microSD. Un oficial coreean al companiei producătoare a acestui model a afirmat că având în vedere formatul oferit aici (QWERTY + touchscreen), telefonul se adresează tinerilor de 20 și 30 de ani.

întrebarea e: pentru un preț bun, tu vei cumpăra unul?

LG Optimus Q2, dual core și QWERTY la puterea a doua

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×