Samsung minează terenul pentru iPhone 5 - interzis În Coreea de Sud?!

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.535 ori
<b>Samsung minează terenul pentru iPhone 5 - interzis În Coreea de Sud?!</b>Țara de baștină a companiei Samsung, Coreea de Sud va deveni în curând "teren minat" pentru Apple, sau cel puțin asta deduc din ultima mutare a asiaticilor. Samsung ar putea interzice iPhone 5 în țara sa mamă, în urma unor dueluri legale pe...

Țara de baștină a companiei Samsung, Coreea de Sud va deveni în curând "teren minat" pentru Apple, sau cel puțin asta deduc din ultima mutare a asiaticilor. Samsung ar putea interzice iPhone 5 în țara sa mamă, în urma unor dueluri legale pe bază de brevete.

Dacă în Germania deja seria Galaxy Tab are interdicție "pe viață", la fel s-ar putea întâmpla cu iPhone-urile din Coreea de Sud și acesta e doar un aspect al războiului. Se pare că toate modelele iPhone încalca nu mai puțin de 7 brevete specifice țării în care Samsung are puterea, iar compania producătoare a seriei Galaxy dorește interdicția lor.

Următorul pas ar fi obținerea unei interdicții legale, susținută de un proces și de dovezi, dar până acolo ne așteptăm și la o replică din partea Apple. în acest moment gigantul din Cupertino și creatorul lui bada OS se judecă în SUA, Europa și Japonia pe seama unor brevete, care au dus deja la interdicția la vânzare a tabletelor Galaxy în câteva tari.

Nu faptul că iPhone 5 nu va fi disponibil în Coreea de Sud ar afecta Apple, ci imaginea pe care și-o va face compania dacă va pierde aceasta tara asiatică din portofoliul său. Oare cum se va termina această poveste?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×