LG Optimus Vu primește Tegra 3 quad-core În varianta internațională

Autor:  | Publicat în:  LG 1.019 ori
<b>LG Optimus Vu primește Tegra 3 quad-core În varianta internațională</b>LG Optimus Vu a debutat în Coreea de Sud de ceva vreme, dar de varianta internațională nu s-a mai auzit nimic. Au stat și s-au gândit că nu va avea succes cu procesor dual-core Qualcomm, mai ales că Galaxy Note II va avea Eyxnos quad-core ca și...

LG Optimus Vu a debutat în Coreea de Sud de ceva vreme, dar de varianta internațională nu s-a mai auzit nimic. Au stat și s-au gândit că nu va avea succes cu procesor dual-core Qualcomm, mai ales că Galaxy Note II va avea Eyxnos quad-core ca și SGS III. LG a adus Tegra 3 quad-core pe phabletul lor de 5 inch.

Au experiență cu Tegra 3 de la LG Optimus 4X HD. Tegra 3 în Europa se potrivește de minune, mai ales că aici nu s-a răsândit conectivitate LTE ca în SUA sau Coreea de Sud și se cunoaște că Tegra 3 nu suportă LTE precum procesoarele Qualcomm din generația Snapdragon S3 sau S4.

Să vedem care ar fi hardware-ul lui LG Optimus Vu:

  • HD-IPS LCD de 5 inch cu rezoluție 1024x768 pixeli, 16 milioane culori;
  • Tegra 3 quad-core, 1 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare;
  • Android 2.3 Gingerbread și update promis la Android 4.0 Ice Cream Sandwich;
  • 3G, Wi-Fi a/b/g/n, Wi-Fi direct, DLNA, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;
  • cameră foto de 8 Megapixeli cu autofocus, LED flash, cameră frontală de 1.3 Megapixeli;
  • baterie de 2080 mAh, 168 gr. și 8.5 mm grosime.

Va concura direct cu Samsung Galaxy Note II care va aduce display de 5.5 inch cu rezoluție HD, procesor Exynos quad-core, 2 GB RAM, Android 4.1 Jelly Bean, cameră de 8 Megapixeli, baterie de 2600 mAh. Singura speranță a LG va fi legat de preț, doar așa pot și ei să iasă în fața sud-coreenilor de la Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×