LG P936 rebranduit Optimus True HD LTE, anunțat oficial

Autor:  | Publicat în:  LG 1.362 ori
<b>LG P936 rebranduit Optimus True HD LTE, anunțat oficial</b>Mai țineți minte telefonul LG P936? I-am făcut recenzia cu ceva vreme în urmă și am fost printre puținii din lume care au pus mâna pe acest terminal. Ei bine, el se lansează în Europa de abia acum, tocmai fiind anunțat oficial în Germania sub...

Mai țineți minte telefonul LG P936? I-am făcut recenzia cu ceva vreme în urmă și am fost printre puținii din lume care au pus mâna pe acest terminal. Ei bine, el se lansează în Europa de abia acum, tocmai fiind anunțat oficial în Germania sub numele de LG Optimus True HD LTE.

E bizar că LG pune acest nume, mai ales că True HD implică 1080p, iar ecranul nou-venitului suportă doar rezoluție 1280 x 720. Dotările sale includ și un procesor dual core de 1.5 GHz, 1 GB RAM, camera de 8 megapixeli în spate și camera frontală de 1.3 megapixeli. Ca și LG Optimus LTE lansat în Canada sau LG Nitro HD din SUA, Optimus True HD LTE încorporează un display touch IPS de 4.5 inch, cu rezoluția menționată anterior. Ca OS el are Android 2.3 Gingerbread, ca de obicei cu promisiunea lui Android 4.0 ICS.

LG nu a specificat și data de lansare sau prețul acestui model, dar cert e că el va debuta în Germania și apoi în restul țărilor. Având în vedere că acesta este un terminal LTE, nu vă așteptați să ajungă la noi în țara prea curând. în Germania O2, Vodafone și T-Mobile oferă servicii LTE, deci există posibilitatea lansării.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×