Un fost șef Nokia Îl acuză pe actualul CEO pentru căderea companiei

845 ori
<b>Un fost șef Nokia Îl acuză pe actualul CEO pentru căderea companiei</b>Nokia nu trece printr-o perioadă prea bună și auspiciile de moment pot fi considerate negative. Singurul aspect pozitiv este legat de vânzările lui Nokia Lumia 900 în SUA. Sunt raportate comenzi importante și chiar se spune că lansarea lui Lumia...

Nokia nu trece printr-o perioadă prea bună și auspiciile de moment pot fi considerate negative. Singurul aspect pozitiv este legat de vânzările lui Nokia Lumia 900 în SUA. Sunt raportate comenzi importante și chiar se spune că lansarea lui Lumia 900 în Europa ar fi fost amânată pentru a suplimenta stocul pentru piața americană.

Acuzele la adresele CEO-ului actual al Nokia - Stephen Elop - vin de la Lee Williams care a ocupat funcția de Senior Vice President la Symbian Series 60 în perioada 2006 - 2009. Lee Wiliams spune că Elop preferă să reducă costurile în dauna unui plan pe termen lung. Spune că se comportă mai degrabă ca un CFO - foarte practic, mereu se uită la costurile financiare și nu compune o viziune pentru viitor.

Fostul angajat al Nokia amintește și de părăsirea Symbian - de unde veneau și cele mai importante sume de bani. I se pare ciudat că liderul Nokia aduce o nouă identitate care se îndepărtează de tradițiile finlandeze ale companiei. Plus că Nokia nu are un lider cu viziune, o parte dintre talentele companiei au fost lăsate să plece.

Adevărul că pariul Nokia pe Windows Phone îi lasă făr alternative. Vom vedea cum va evolua piața telefoanelor Nokia cu WP în 2012 - an care va reprezenta un moment de cotitură în istoria companiei de origine finlandeză.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×