LG Philips dezvolta un LCD ultra-subtire a-Si de 2.4 inch

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 937 ori
<b>LG Philips dezvolta un LCD ultra-subtire a-Si de 2.4 inch</b>LG.Philips nu este un nume nou pe piata displayurilor de telefoane mobile, avand in vedere ca firma a lansat cel mai subtire ecran LCD pentru terminale mobile in urma cu un an, batandu-si acum recordul cu modelul din imaginea urmatoare: Avem de-a face cu...

LG.Philips nu este un nume nou pe piata displayurilor de telefoane mobile, avand in vedere ca firma a lansat cel mai subtire ecran LCD pentru terminale mobile in urma cu un an, batandu-si acum recordul cu modelul din imaginea urmatoare:

Avem de-a face cu un LCD TFT a-Si cu diagonala de 2.4 inch, care suporta o rezolutie de 320 x 240 pixeli si are margini cu o grosime de doar 1mm. Display-ul foloseste tehnologia Narrow Bezel,iar productia de masa va incepe candva de-a lungul anului viitor, conform creatorului acestui ecran. Nu a fost mentionat un pret inca, dar producatorul a tinut sa precizeze ca aceeasi tehnologie va fi aplicata si in cazul altor modele, pentru a extinde linia de terminale si gadgeturi cu margini subtiri.

La ce bun un astfel de display, daca restul telefonului sau PC-ului nu se ridica la inaltimea sa? Limita inferioara absoluta a fost atinsa, sau aproape atinsa in ce priveste grosimea displayurilor, datorita acestui terminal, dar in viitorul apropiat vom vedea cu siguranta ecrane cu margini mai subtiri, fie ele si impodobite cu elemente elegante. Intre timp rezolutiile cresc, ca si numarul de FPS-uri, iar grafica jocurilor pe telefonul mobil se imbunatateste pe zi ce trece.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×