Telefonul Toshiba W56T disponibil prin AU

1.396 ori
<b>Telefonul Toshiba W56T disponibil prin AU</b>AU va fi artizanul debutului lui Toshiba W56T, un telefon destul de mare, dar si destul de performant in ce priveste feature-urile sale. Terminalul include un display OLED QVGA, cu diagonala de 2.8 inch, iar de mentionat este faptul ca ecranul...

AU va fi artizanul debutului lui Toshiba W56T, un telefon destul de mare, dar si destul de performant in ce priveste feature-urile sale.

Terminalul include un display OLED QVGA, cu diagonala de 2.8 inch, iar de mentionat este faptul ca ecranul terminalului se poate roti la 360 de grade. Acest handset, produs de Toshiba ofera suport pentru televiziunea digitala 1Seg si serviciile radio, dar si LISMO, un serviciu similar cu iTUNES. Terminalul pare unul orientat mai degraba catre divertisment, decat catre lucrul in drumul spre acasa sau alte activitati serioase.

In cazul in care sunteti un client cu dare de mana puteti folosi oricand portofelul japonez electronic, inclus in acest terminal sub forma de functie. Sa speram ca toate caracteristicile numerate anterior se vor concretiza, adaugandu-li-se si detalii despre restul de feature-uri, pe care le vom testa la prima sosire a terminalului in Romania. Un spatiu de stocare pe masura ar completa o configuratie ideala pentru ascultarea muzicii, dar si pentru playbackul filmelor si chiar pentru jocuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×