LG postează un teaser pentru telefonul G2 Mini pe Facebook, mizează pe miniaturi

Autor:  | Publicat în:  LG 1.056 ori
<b>LG postează un teaser pentru telefonul G2 Mini pe Facebook, mizează pe miniaturi</b>LG G2 Mini a primit un teaser destul de clar pe pagina de Facebook LG astăzi, producătorul sud-coreean mizând pe drăgălășenie în acest poster. Despre G2 Mini s-a tot vorbit în ultima vreme, el primind deja o certificare oficială și...

LG G2 Minia primit un teaser destul de clar pe pagina de Facebook LG astăzi, producătorul sud-coreean mizând pe drăgălășenie în acest poster. Despre G2 Mini s-a tot vorbit în ultima vreme, el primind deja o certificare oficială și specificațiile sale ajungând pe web.

Am speculat în mai multe rânduri că acest device ar putea fi lansat la Mobile World Congress 2014 și mă aștept să îl vedem în Barcelona și să îi facem un hands on. LG G2 Mini se alătura pleiadei de modele Mini apărute în ultimul an, de la Galaxy S4 Mini și HTC One Mini la Xperia Z1 Compact și chiar și modele din China.

Speculațiile indică faptul că noul G2 va avea un ecran de 4.7 inch, probabil cu rezoluție 720p, va rula Android 4.4 KitKat și va oferi suport 4G LTE. Terminalul ar putea avea un CPU Snadpragon 400 quad core și probabil același design ce implică butoane fizice în zona din spate. și camera să pare destul de capabilă dacă ne luăm după imaginea de pe Facebook.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×