LG postează un teaser video cu terminalele ce vor fi prezentate la MWC 2014

982 ori
<b>LG postează un teaser video cu terminalele ce vor fi prezentate la MWC 2014</b>Dacă vă numărați printre cei care urmăriți pagina noastră de Facebook, probabil ați văzut că unul dintre colegii noștri, și anume Zsolt Tam&aacute;ssy, a decolat astăzi din Timișoara cu destinația MWC 2014, eveniment de unde ne va aduce o...

Dacă vă numărați printre cei care urmăriți pagina noastră de Facebook, probabil ați văzut că unul dintre colegii noștri, și anume Zsolt Tamássy, a decolat astăzi din Timișoara cu destinația MWC 2014, eveniment de unde ne va aduce o grămadă de materiale foto și video, inclusiv și de la standul LG.

Numărând zilele rămase până la debutul MWC 2014, se pare că cei de la LG au hotărât să ne încânte privirea cu un scurt video-teaser care dezvăluie o serie de terminale ce vor fi lansate săptămâna viitoare.

Din câte putem observa, teaser-ul pune accent în special pe funcția Knock On, ce presupune un dublu-tap pe ecran pentru deblocarea acestuia, funcție ce am întâlnit-o atât pe LG G2, cât și pe LG G Flex și care ar putea fi disponibilă pentru mai multe device-uri după un eventual update.

Pe lângă gesturile Knock On din video, remarcăm și prezența unui nou device curbat, ce ar putea fi un înlocuitor pentru LG G Flex, sau poate chiar vechea generație, lucru pe care îl vom descoperi abia săptămâna viitoare. De asemenea, printre device-urile prezentate îl recunoaștem pe LG G PRO 2 și alte câteva terminale din noua serie L III.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×