Samsung lansează noi blitzuri LED, care ar putea ajunge pe Galaxy S5

1.240 ori
<b>Samsung lansează noi blitzuri LED, care ar putea ajunge pe Galaxy S5</b>Samsung a lansat o serie de noi LED-uri astăzi, iar unele dintre ele au șanse foarte mari să ajungă pe Galaxy S5, sau dacă nu, atunci pe Galaxy Note 4. Printre noutăți se număra un Side View LED, cu nivel crescut de luminozitate. &nbsp; în plus,...

Samsung a lansat o serie de noi LED-uri astăzi, iar unele dintre ele au șanse foarte mari să ajungă pe Galaxy S5, sau dacă nu, atunci pe Galaxy Note 4. Printre noutăți se număra un Side View LED, cu nivel crescut de luminozitate.

în plus, acest LED poate reproduce fidel culori consumând doar 2.9 volți. Noile LED-uri sunt unele slim, fiind ușor de integrat pe handseturi subțiri. Există indicii că această tehnologie ar putea ajunge și pe tablete sau chiar un notebook. Un alt LED nou este "standard flash LED 2016", destinat următorului val de telefoane și care aduce o îmbunătățire cu 40% a deviației de culoare față de predecesor.

Samsung lansează noi blitzuri LED, care ar putea ajunge pe Galaxy S5

Ultimul produs de acest gen este un blitz LED integrat în reflector. Acesta este menit pentru un terminal high end, poate chiar Galaxy S5. El este destinat camerelor cu un câmp de vizualizare mult mai larg. Astfel lumina emisă de el nu este doar cea banală a unui blitz, ci menită să acopere o mare parte din câmpul vizual.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×