LG pregătește o versiune aurie a telefonului G2

1.079 ori
<b>LG pregătește o versiune aurie a telefonului G2</b>LG G2 s-a clasat destul de sus în topul telefoanelor anului 2013, deși a fost lansat mai degrabă către finalul anului. Acest device a implementat în premieră butoanele de volum și On/Off în zona din spate, iar acum el sosește cu o carcasă de...

LG G2 s-a clasat destul de sus în topul telefoanelor anului 2013, deși a fost lansat mai degrabă către finalul anului. Acest device a implementat în premieră butoanele de volum și On/Off în zona din spate, iar acum el sosește cu o carcasă de culoare nouă.

E vorba despre varianta aurie de LG G2, care va fi lansată cândva în următoarele săptămâni. Cei de la ePrice Taiwan par siguri de asta, după cum vedeți și în imaginea de mai sus, telefonul fiind listat în varianta de 32 GB aurie la prețul de 565 dolari. Versiunea de 16 GB va costa aproape 500 de dolari.

Vă reamintesc că acesta este un smartphone cu procesor Snapdragon 800, camera de 13 megapixeli cu stabilizare optică, 2 GB RAM și un display de 5.2 inch, cu design aproape edge to edge. Trebuie menționat că iPhone 5s cel auriu a dat startul acestei mode, la care s-au aliniat printre alții și HTC și majoritatea producătorilor asiatici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×