Google cumpără Nest, producător de termostate pentru case smart; Tranzactie de 3.2 miliarde de dolari!

1.478 ori
<b>Google cumpără Nest, producător de termostate pentru case smart; Tranzactie de 3.2 miliarde de dolari!</b>Google a început anul 2014 cu o achiziție, cea a producătorului de termostate Nest, care i-a costat pe creatorii lui Android 3.2 miliarde de dolari. Nest produce termostate pentru case smart și aceasta mutare ar putea fi un semn că Google vrea să...

Google a început anul 2014 cu o achiziție, cea a producătorului de termostate Nest, care i-a costat pe creatorii lui Android 3.2 miliarde de dolari. Nest produce termostate pentru case smart și aceasta mutare ar putea fi un semn că Google vrea să intre pe piața caselor smart și interconectate.

Nest mai produce și alarme de incendiu și detectoare de CO2 și mare atenție să nu îi confundați numele cu vechea companie a lui Steve Jobs, Next. CEO-ul Google, Larry Page le-a urat bun venit celor de la Nest în familia Google, lăudând produsele companiei. Nest va continua să opereze sub brand propriu și ca o entitate separată, sub conducerea CEO-ului Tony Fadell (inventatorul iPod).

Produsele Nest permit utilizatorilor să personalizeze temperatura și alte aspecte de comfort în casa proprie. Se zvonea cu ceva vreme în urmă că Google ar lucra la propriile sale soluții de tip Smart Home, iar aceasta achiziție întărește speculațiile. Mă aștept să vedem și aplicații Android dedicate pentru termostat și o întreagă serie de servicii și produse de acest gen.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×