LG pregateste telefonul Formula 1

Autor:  | Publicat în:  LG 1.596 ori
<b>LG pregateste telefonul Formula 1</b>LG este compania responsabila cu unele dintre cele mai aratoase terminale mobile. Cea mai noua initiativa a lor este un handset Formula 1, dar mai avem de asteptat pana la lansarea sa pe piata. Formula 1 si LG sunt 2 branduri celebre, iar alaturarea lor...

LG este compania responsabila cu unele dintre cele mai aratoase terminale mobile. Cea mai noua initiativa a lor este un handset Formula 1, dar mai avem de asteptat pana la lansarea sa pe piata.

Formula 1 si LG sunt 2 branduri celebre, iar alaturarea lor poate fi doar o reteta a succesului. In ultima vreme am vazut tot mai des terminale ce poarta brandingul caselor de moda, fie ca e vorba de LG Prada, Samsung Armani sau Samsung Hugo Boss. Evident, industria auto a avut colaborari cu producatorii de telefoane mobile si astfel au rezultat terminale Porsche, Ferrari sau McLaren.

Intrebarea este daca telefonul LG cu branding F1 se va axa pe o tematica mai restransa (un anumit circuit, sezon), sau daca pur si simplu va purta logo-ul FIA si pe cel al competitiei. Avand in vedere faptul ca recenta criza economica inchide tot mai multe circuite de Formula 1, mutarea celor de la LG devine una curajoasa in aceste conditii.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×