Somaj la Nokia? Ardealul nu mai iubeste finlandezii

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.342 ori
<b>Somaj la Nokia? Ardealul nu mai iubeste finlandezii</b>1800 de oameni au intrat in somaj tehnic recent, dupa ce companiile Nokia si Michellin s-au pregatit de lupta impotriva crizei financiare sacrificand muncitorii romani din Ardeal. In ciuda faptului ca la Jucu s-a atins targetul pe aceasta luna, 140 de...

1800 de oameni au intrat in somaj tehnic recent, dupa ce companiile Nokia si Michellin s-au pregatit de lupta impotriva crizei financiare sacrificand muncitorii romani din Ardeal.

In ciuda faptului ca la Jucu s-a atins targetul pe aceasta luna, 140 de angajati Nokia au fost trimisi in somaj tehnic. Este vorba de cei care lucreaza in tura de dimineata si sunt angajati de 2 firme subcontractoare Nokia, lucrand la banda, deci asambland telefoane mobile. De mentionat este faptul ca acesti angajati aveau cu totii contracte pe 3 luni, nici unul dintre ele expirat.

Vestea este cu atata mai bizara cu cat saptamana trecuta, atat presedintele Basescu, cat si directorul Nokia afirmau ca Nokia Jucu nu va suferi de pe urma crizei. Ieri directorul general Nokia, John Guery a admis ca exista fluctuatii de productie, fiind astfel necesara trimiterea in somaj tehnic a cateva sute de angajati, care vor primi totusi 75% din salariu pe perioada cat vor sta acasa.

Sursa: Stirileprotv.ro

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×