LG pregătește un telefon cu propriul său procesor quad core L9; camera de 10+ megapixeli

Autor:  | Publicat în:  LG 1.046 ori
<b>LG pregătește un telefon cu propriul său procesor quad core L9; camera de 10+ megapixeli</b>Samsung are propriul procesor Exynos, Huawei are la rândul său un procesor quad core, iar acum LG o apucă pe același drum. Producătorul asiatic are în dezvolare un procesor quad core numit L9, care va debuta pe terminale în luna septembrie a...

Samsung are propriul procesor Exynos, Huawei are la rândul său un procesor quad core, iar acum LG o apucă pe același drum. Producătorul asiatic are în dezvolare un procesor quad core numit L9, care va debuta pe terminale în luna septembrie a acestui an.

Interesant este că mai există un L9, dar acela era un dual core de la LG folosit pe televizoarele Google. în fine, noul L9 ar putea fi bazat pe ARM Cortex A9, după cum indica cifra "9" din nume, deși ar fi fost de preferat generația ARM Cortex A15 mai avansată. în aceste condiții ne putem aștepta la toamnă sau în cel mai rău caz la iarnă la un smartphone LG quad core cu CPU L9, o cameră de peste 10 megapixeli și acel ecran True HD de pe LG Optimus 4X HD.

Huawei a surprins pe toată lumea cu propriul procesor quad core K3V2 la MWC 2012, dar în continuare telefonul Ascend D Quad nu a sosit pe piață, deci bănuiesc că există ceva probleme. Să vedem dacă proiectul LG se va dezvolta mai bine și eventual vom avea și un phablet de 5 inch care să profite atât de ecranul True HD, cât și de noul CPU.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×