LG primeşte brevetul pentru un telefon flexibil ce devine brăţară/smartwatch

1.136 ori
<b>LG primeşte brevetul pentru un telefon flexibil ce devine brăţară/smartwatch</b>După ce am văzut diferite abordări cu privire la viitoare telefoane şi ceasuri flexibile de la Samsung şi Apple, iată că şi LG a primit un brevet de genul. Acordat de Autoritatea de Brevete şi Trademark-uri din Statele Unite, brevetul cu codul...

După ce am văzut diferite abordări cu privire la viitoare telefoane şi ceasuri flexibile de la Samsung şi Apple, iată că şi LG a primit un brevet de genul. Acordat de Autoritatea de Brevete şi Trademark-uri din Statele Unite, brevetul cu codul D726,140 a fost acordat către LG săptămâna trecută.

Conceptul e simplu: un terminal mobil plat şi dreptunghiular devine flexibil şi se mulează pe forma încheieturii utilizatorului ca o brăţară sau smartwatch. Telefonul se va îndoi în zona superioară şi inferioară, pentru a cuprinde încheietura utilizatorului, folosind o bază specială cu rol de dock la mâna purtătorului. LG a dovedit deja că poate produce terminale flexibile prin G Flex şi G Flex 2, dar acest brevet face referire la un device şi mai flexibil şi mai subţire.

LG primeşte brevetul pentru un telefon flexibil ce devine brăţara/smartwatch

Cea mai mare problemă în producţia unui astfel de terminal e integrarea de ecrane şi baterii flexibile, dar şi de alte componente cu acelaşi atribut. LG a aplicat pentru acest brevet în ianuarie 2014, iar Nokia realiza un concept de terminal numit Morph cu această idee în spate încă din 2008. Ştim că LG are mania premierelor, după primul telefon cu ecran 3D, primul telefon quad core şi dual core şi multe alte debuturi.

Vor realiza şi aici premieră?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×