LG produce un soi de Galaxy S III... sau un rival - LG D1L, dotat cu LTE, display de 4.7 inch

981 ori
<b>LG produce un soi de Galaxy S III... sau un rival - LG D1L, dotat cu LTE, display de 4.7 inch</b>Abia s-au mai potolit zvonurile despre Samsung Galaxy S III și vine și LG să ne surprindă cu un super smartphone care în mod clar se va lua la trântă cu flagshipul Samsung de îndată ce ambele vor fi pe piață. Este vorba despre misteriosul LG...

Abia s-au mai potolit zvonurile despre Samsung Galaxy S III și vine și LG să ne surprindă cu un super smartphone care în mod clar se va lua la trântă cu flagshipul Samsung de îndată ce ambele vor fi pe piață. Este vorba despre misteriosul LG D1L, pe care îl vedeți în portofoliul de planuri și lansări LG de mai jos.

E vorba aici evident de o scăpare de zile mari și se pare că LG D1L va sosi în luna mai, dotat cu un display HD LCD de 4.7 inch și un procesor dual core de 1.5 GHz. Acest CPU va fi un Qualcom MSM8960 și am senzația că numele D1L este doar un cod folosit pentru acest device care ar putea fi parte din seria Optimus sau din cea L. Odată cu lansarea sa, acesta ar fi primul telefon LG care vine cu Android 4.0 preinstalat și o variantă de CPU dual core care oferă cam aceeași putere de procesare ca și un CPU quad core ARM.

LG nu a dat vreun detaliu despre produs, dar măcar i-a confirmat existenta. Se pare că vom avea și un eveniment oficial de lansare în următoarele 3 săptămâni și pot spune doar că mă bucur să văd LG lucrând atât de intens în acest an, mai ales după ce au prezentat jumătate de duzină de telefoane noi la MWC 2012! și acum întrebarea cheie: ce ați alege între LG Optimus Vu și LG D1L... și Galaxy S III?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×