Un build software Android 10 + One UI 2.0 este prezentat în detaliu pe Samsung Galaxy S10+; Aflăm ce noutăți au fost aduse

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.796 ori
<b>Un build software Android 10 + One UI 2.0 este prezentat în detaliu pe Samsung Galaxy S10+; Aflăm ce noutăți au fost aduse</b>Pe neașteptate la câteva ore distanță de la dezvăluirea versiunii finale Android 10, iată că pe web își face apariția și un build developer pentru acest release în varianta cu One UI 2.0 la pachet și destinat smartphone-ului

Pe neașteptate la câteva ore distanță de la dezvăluirea versiunii finale Android 10, iată că pe web își face apariția și un build software pentru acest release în varianta cu One UI 2.0 la pachet și destinat smartphone-ului Samsung Galaxy S10+. Aflăm din partea celor de la XDA-Developers faptul că materialul video de mai jos nu este 100% legitim, dar există și câteva aspecte ce par a confirma că într-adevăr este vorba despre un build testat la nivel intern de către dezvoltatori.

Samsung One UI 2.0

Avem parte de o comparație detaliată între One UI 1.0 ce rulează pe Galaxy S9+ și One UI 2.0 de pe Galaxy S10+. Sunt câteva noutăți serioase pe care le descoperim în materialul realizat de către youtuber-ul portughez Dudu Roch, prima de pe listă sau mai bine zis primele, fiind noile gesturi de navigare. Este vorba despre gesturile noi pe care Google le-a introdus în Android 10, cu swipe de la stânga sau dreapta pentru acțiunea "înapoi", respectiv swipe în sus pentru home. 

Samsung One UI 2.0

Următorul detaliu dezvăluit este actualizarea adusă la nivel estetic pentru secțiunea Quick Settings unde acum au loc mai multe comenzi rapide după cum puteți vedea în captura de mai sus, asta prin eliminarea ceasului din zona superioară. Există și noi setări de securitate și deși youtuber-ul nu intră în detalii, acestea sunt cel mai probabil funcțiile ce permit un control mai avansat asupra permisiunilor și setărilor de localizare. 

De asemenea, descoperim și implementarea unor funcții de pe Note 10 în actualizare One UI testată aici pe S10+, un exemplu fiind opțiunea "Link to Windows" ce apare în zona Quick Settings. Apare totodată și funcția nativă de captură video a ecranului. Aflați că momentan nu a fost pus la dispoziție spre download acest build, dar și că un program de testare beta ar putea fi pus în desfășurare undeva prin luna octombrie.

Rămâne de văzut cât de curând cum se vor mișca cei de la Samsung cu actualizările la noul release Android, asta ținând cont de faptul că la Android 9.0 Pie lucrurile nu au mers chiar rapid. Ca un fapt divers, HMD Global deja a prezentat un roadmap al actualizărilor la Android 10 pentru telefoanele Nokia din portofoliu. 

Mulțumim pentru pont lui Cristian Gabriel!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×