LG reduce prognoza de vânzări În zona de smartphone-uri cu 20%

1.406 ori
<b>LG reduce prognoza de vânzări În zona de smartphone-uri cu 20%</b>Jong Seok care ocupă funcția de șef al diviziei de telefoane mobile a LG a declarat recent că vor reduce prognoza de vânzări pentru anul în curs de la 30 milioane unități la 24 milioane unități. Este o veste care să nu are cum să pice bine....

Jong Seok care ocupă funcția de șef al diviziei de telefoane mobile a LG a declarat recent că vor reduce prognoza de vânzări pentru anul în curs de la 30 milioane unități la 24 milioane unități. Este o veste care să nu are cum să pice bine. Vârfurile de lance au fost LG Optimus 2X și LG Optimus 3D. și-au pus mari speranțe în aceste terminale. Pentru LG Optimus 3D se așteaptă să atingă 1.7 milioane unități vândute în 2011. Nu vreau să fiu cârcotaș, dar are un adversar pe măsură în HTC Evo 3D și aici puteți citi o comparație între cele două telefoane cu ecran 3D.

Jong Seok - șeful diviziei de telefoane mobile

LG Optimus 2X nu a reușit să se impună în fața Samsung Galaxy S II, HTC Sensation. Sunt curios ce se va alege cu planurile lor referitoare la un viitor telefon sau tabletă cu MeeGo. A scăzut și procentul pe care îl deținea divizia de telefoane mobile de la 7.6 la 5.6%. în condițiile în care Apple a crescut la 18.7%, Samsung a ajuns la 10.8%. Datele se referă la primul trimestru din 2011.

Spre comparație, LG a vândut 10 milioane de telefoane în 2011, iar Samsung doar în al doilea trimestru a atins valoarea de 19 milioane.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×