LG Remarq, un telefon eco cu functii de socializare

1.301 ori
<b>LG Remarq, un telefon eco cu functii de socializare</b>LG si operatorul american Sprint au prezentat recent oficial handsetul Remarq, un model care imbina functiile eco cu cele de socializare. Unele componente ale lui LG Remarq sunt fabricate din plastic reciclat, in vreme ce ambalajul este 100% format din...

LG si operatorul american Sprint au prezentat recent oficial handsetul Remarq, un model care imbina functiile eco cu cele de socializare. Unele componente ale lui LG Remarq sunt fabricate din plastic reciclat, in vreme ce ambalajul este 100% format din materiale reciclate.

Chiar si incarcatorul respecta normele Energy Star, economisind energie electrica si facand telefonul si mai eco-friendly. In ce priveste lista de specificatii a acestui slider, aflam ca handsetul vine cu o tastatura glisanta QWERTY, un display QVGA si o camera de 1.3 megapixeli. In plus, terminalul foloseste si un slot penru carduri de memorie si suportul uploadul de imagini via FaceBook, MySpace, PhotoBucket si update-uri de status prin Twitter si FaceBook.

Remarq costa in jur de 50 de dolari si vine cu un abonament pe 2 ani. Revenind la aspectul eco, trebuie sa mentionam ca in cazul acestui telefon LG, carcasa este fabricata in proportie de 19% din plastic reciclat, iar handsetul este in proportie de 87% reciclabil.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×