HTC Sense, portat pe Motorola Droid, spre bucuria posesorilor

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.528 ori
<b>HTC Sense, portat pe Motorola Droid, spre bucuria posesorilor</b>Daca v-ati plictisit de cel mai bine vandut terminal Android de pana acum, Motorola Droid, atunci ii puteti face o imbunatatire, cel putin la capitolul interfata. Este vorba de HTC Sense, UI portat pe acest smartphone datorita lui Greek35T, membru al...

Daca v-ati plictisit de cel mai bine vandut terminal Android de pana acum, Motorola Droid, atunci ii puteti face o imbunatatire, cel putin la capitolul interfata. Este vorba de HTC Sense, UI portat pe acest smartphone datorita lui Greek35T, membru al comunitatii AllDroid.

Evident, avem de-a face cu o versiune alpha, ce vine doar cu functii de baza, dar Sense pentru Droid este departe de finisare. Exista si riscuri daca incercati aceasta versiune a interfatei, dar si functii lipsa, cum ar fi posibilitatea de a efectua apeluri via 3G, sau utilizarea lui Bluetooth si GPS.

Veti gasi si buguri la capitolul grafica, dar si in ce priveste utilizarea telefonului in mod "zbor cu avionul", a carui activare ar provoca ceva probleme grave ale handsetului. Mai multe detalii si un link de download se afla aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×