HTC Sense, portat pe Motorola Droid, spre bucuria posesorilor

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.537 ori
<b>HTC Sense, portat pe Motorola Droid, spre bucuria posesorilor</b>Daca v-ati plictisit de cel mai bine vandut terminal Android de pana acum, Motorola Droid, atunci ii puteti face o imbunatatire, cel putin la capitolul interfata. Este vorba de HTC Sense, UI portat pe acest smartphone datorita lui Greek35T, membru al...

Daca v-ati plictisit de cel mai bine vandut terminal Android de pana acum, Motorola Droid, atunci ii puteti face o imbunatatire, cel putin la capitolul interfata. Este vorba de HTC Sense, UI portat pe acest smartphone datorita lui Greek35T, membru al comunitatii AllDroid.

Evident, avem de-a face cu o versiune alpha, ce vine doar cu functii de baza, dar Sense pentru Droid este departe de finisare. Exista si riscuri daca incercati aceasta versiune a interfatei, dar si functii lipsa, cum ar fi posibilitatea de a efectua apeluri via 3G, sau utilizarea lui Bluetooth si GPS.

Veti gasi si buguri la capitolul grafica, dar si in ce priveste utilizarea telefonului in mod "zbor cu avionul", a carui activare ar provoca ceva probleme grave ale handsetului. Mai multe detalii si un link de download se afla aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×