LG Rythm, un Chocolate cu mecanism navigational circular, disponibil prin US Cellular

Autor:  | Publicat în:  LG 2.159 ori
<b>LG Rythm, un Chocolate cu mecanism navigational circular, disponibil prin US Cellular</b>Operatorul regional US Cellular pregateste lansarea unui slider LG, cunoscut drept UX585 "Rythm", care va sosi pe piata la jumatatea lunii noiembrie, cu o lista modesta de specificatii. LG Rythm va include o camera de 1.3 megapixeli, antena FM in stilul...

Operatorul regional US Cellular pregateste lansarea unui slider LG, cunoscut drept UX585 "Rythm", care va sosi pe piata la jumatatea lunii noiembrie, cu o lista modesta de specificatii.

LG Rythm va include o camera de 1.3 megapixeli, antena FM in stilul lui Nokia N78 si LG Muziq si un mecanism navigational circular mecanic. In plus, handsetul va fi dotat cu un display QVGA si un asa zis "Touch Music Hot Key", un mic touchscreen circular aflat in mijlocul "rotitei" navigationale.

Am putea spune ca terminalul aduce cu Chocolate destul de mult, dar macar exista aceste modificari la capitolul look, apreciate de fanii low-end-urilor cu functii muzicale. Noul LG va fi disponibil la pretul de 129.95 dolari, cu o reducere de 50 de dolari pentru clientii care se aboneaza la un serviciu date pentru cel putin 3 luni.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×