Samsung Lavender, un telefon concept care parfumeaza aerul din jurul sau

1.449 ori
<b>Samsung Lavender, un telefon concept care parfumeaza aerul din jurul sau</b>Daca produsele de nisa au inceput sa lipseasca din industria mobila, atunci apelam la concepte, care vor fi intotdeauna destul de inedite pentru a acoperi un nou segment de public. Sa luam exemplul telefonului Samsung Lavender, a carui principala menire...

Daca produsele de nisa au inceput sa lipseasca din industria mobila, atunci apelam la concepte, care vor fi intotdeauna destul de inedite pentru a acoperi un nou segment de public. Sa luam exemplul telefonului Samsung Lavender, a carui principala menire este sa miroasa bine.

Lavender a fost creat de catre Andrew Seunghyun Kim si nu impresioneaza prin specificatii, ci prin look si acel atuu olfactiv. Handsetul are un design fluid, iar corpul sau de culoare violet cu nuante de roz va impresiona cu siguranta publicul feminin. In partea frontala a lui Samsung Lavender se afla un difuzor si un buton "Home", care arata ca o bijuterie. In partea din spate descoperim o camera, inconjurata cu un blitz circular si LED-uri stralucitoare.

Ineditul lui Lavender consta in accesoriile sale, atasate printr-un conector USB si fixate cu o siguranta magnetica. Printre aceste accesorii se numara un "Lavender Light", care emite ultraviolete in timpul incarcarii, distrugand bacteriile sensibile la acest gen de radiatii. Numele telefonului capata sens de abia cand aflam ca putem atasa handsetului un spray cu lavanda, care va pulveriza substanta oriunde doriti, lasand un miros placut in urma sa.

Samsung Lavender

In plus, ii puteti atasa terminalului si un clip, folosit pentru a "agata" telefonul de orice accesoriu vestimentar. Speram ca acest concept sa fie luat in calcul de catre Samsung pentru productie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×