Noul browser mobil Mozilla Firefox cu 600% mai rapid decat cel Nokia

2.535 ori
<b>Noul browser mobil Mozilla Firefox cu 600% mai rapid decat cel Nokia</b>Cei de la arstechnica testeaza cea mai noua versiune mobila a browserelor Firefox, cu numele de cod Fennec, descoperind ca aceasta este mult mai rapida decat cea de pe platforma Nokia Maemo. In vreme ce browserul care vine cu OS-ul Internet Tableturilor...

Cei de la arstechnica testeaza cea mai noua versiune mobila a browserelor Firefox, cu numele de cod Fennec, descoperind ca aceasta este mult mai rapida decat cea de pe platforma Nokia Maemo.

In vreme ce browserul care vine cu OS-ul Internet Tableturilor N810 si N800 are performante decente, Mozilla Firefox "Fennec" ofera o viteza de 6 ori mai mare. Echipa Mozilla afirma ca optimizarea pentru arhitectura ARM evolueaza mai rapid decat optimizarea pentru x86, ceea ce inseamna ca terminalele mobile au un mare avantaj. Ramane de vazut daca browserul mobil va fi portat pe platforma S60, deoarece acesta ar reprezenta o combinatie perfecta cu noul Nokia Tube.

Probabil ca mutarea celor de la Mozilla nu va ramane fara raspuns de la Opera, producatorul celui mai popular browser mobil, Opera Mini. Sunt motive si pentru Apple sa se gandeasca la o portare a lui Fennec pe iPhone, de vreme ce este loc de imbunatatiri si in ce priveste browserul terminalului anului 2007, mai ales acum cand vom vedea si versiunea sa 3G.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×