LG Shine KE970 disponibil in varianta "Titanium Black"

11.548 ori
<b>LG Shine KE970 disponibil in varianta "Titanium Black"</b>Folosindu-se de succesul inregistrat de modelul Shine (2.5 miloane de unitati vandute pana acum), LG lanseaza o varianta "intunecata" a terminalului sau, disponibil acum in nuanta Titanium Black. Multi dintre noi nu au apreciat probabil varianta original...

Folosindu-se de succesul inregistrat de modelul Shine (2.5 miloane de unitati vandute pana acum), LG lanseaza o varianta "intunecata" a terminalului sau, disponibil acum in nuanta Titanium Black.

Multi dintre noi nu au apreciat probabil varianta original de Shine, cu invelisul sau argintiu metalizat, optand pentru modelul 3G, LG Shine KU970. In caz ca acestea 2 nu v-au cucerit inca, terminalul din imaginea anterioara va fi in curand disponibil, promitand sa creasca vanzarile celor de la LG. Practic telefonul este acelasi LG KE970 Shine, dotat cu o camera de 2 megapixeli, MP3 player si rotita pentru scroll.

Noua varianta a lui Shine va fi lansata intai in Marea Britanie, Franta, Olanda si Austria la finalul acestei luni. Nu cunoastem inca un pret oficial al terminalului si speram ca acesta nu va fi cu mult diferit fata de cel al modelului Shine original. In termeni romanesti avem de-a face cu o "aceeasi Marie, cu alta palarie". Oare persoanele ce detin deja un Shine ignora complet posibilitatea de a-i cumpara telefonului o alta carcasa? Speram ca urmatoarele vesti de la LG sa fie in legatura cu noile telefoane ce suporta YouTube si nu aceleasi remake-uri ale modelelor Chocolate si Shine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×