Conceptul Sagem Totch Phone

Autor:  | Publicat în:  Sagem 1.839 ori
<b>Conceptul Sagem Totch Phone</b>Nu, nu este o greseala de scriere, este chiar Totch si nu "Touch" cum v-ati fi imaginat. Spre surprinderea tuturor, Sagem ne prezinta un concept de telefon fix cordless, in locul telefoanelor mobile cu care ne-a obisnuit. Sagem Totch Phone a fost creat de...

Nu, nu este o greseala de scriere, este chiar Totch si nu "Touch" cum v-ati fi imaginat. Spre surprinderea tuturor, Sagem ne prezinta un concept de telefon fix cordless, in locul telefoanelor mobile cu care ne-a obisnuit.

Sagem Totch Phone a fost creat de Erik Arlen si putem afirma ca terminalul sta destul de bine la capitolul estetica. Desi se pare ca avem de-a face cu un telefon fix, nu intelegem de ce este prezent pe display-ul terminalului un indicator pentru semnal, specific telefoanelor mobile. De asemenea ne declaram neimpresionati de display-ul monocromatic si se pare ca Totch marseaza pe design, in defavoarea dotarilor tehnice.

Retineti totusi ca acesta este un concept, care poate suferi modificari, speram noi in bine, inainte ca produsul final sa fie lansat pe piata. Prinsi inca in echivocul cauzat de indicatorul de semnal, trebuie sa recunoastem ca, daca Totch ar fi un telefon mobil, designul sau s-ar dovedi destul de interesant, dar marimea ar fi cu siguranta un defect. Pana la urmatorul gadget inedit prezentat de Sagem, va vom tine la curent cu finalizarea produsului numit Sagem Totch Phone.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×