LG Smart Video folosește recunoașterea mișcării ochilor pentru a controla playback-ul video

Autor:  | Publicat în:  LG 1.082 ori
<b>LG Smart Video folosește recunoașterea mișcării ochilor pentru a controla playback-ul video</b>De o săptămână încoace auzim numai zvonuri despre Samsung Galaxy S4 și sistemul său de scrolling bazat pe privirea utilizatorului. Dacă despre acest Eye Scrolling nu avem prea multe detalii, ei bine despre un sistem similar de la LG avem...

De o săptămână încoace auzim numai zvonuri despre Samsung Galaxy S4 și sistemul său de scrolling bazat pe privirea utilizatorului. Dacă despre acest Eye Scrolling nu avem prea multe detalii, ei bine despre un sistem similar de la LG avem informații mai solide.

E vorba despre LG Smart Video, care folosește recunoașterea mișcării ochilor pentru a controla playback-ul video. Această funcție va fi implementată în curând pe LG Optimus G Pro și ea pune pe pauză automat playback-ul unui film dacă telefonul detectează că ochii utilizatorului au privit în altă direcție decât spre ecran. Odată ce reveniți la conținuturile afișate, clipul va relua playback-ul de unde ați rămas.

LG considera ca noua opțiune este utilă pentru a desființa butoanele tradiționale de play/pauză și a trece la o nouă etapă. Nu cunoaștem totuși tehnologia care se ascunde în spatele acestei funcții și mă întreb dacă LG are motive să se teamă de un proces din partea Samsung. Ideea este că Optimus G Pro își folosește camera frontală pentru a recunoaște poziția ochilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×