Sony Xperia Z, HTC One și Acer Liquid Z2 vin la Orange România peste câteva zile! Alte modele gata de lansare!

2.447 ori
<b>Sony Xperia Z, HTC One și Acer Liquid Z2 vin la Orange România peste câteva zile! Alte modele gata de lansare!</b>După ce am aflat de la un tipster că HTC One va sosi la Orange România de pe 25 martie la prețul de 599 de euro, ei bine acum aceeași sursă mai are câteva informații interesante despre viitoare terminale care vor intra în portofoliul Orange în...

După ce am aflat de la un tipster că HTC One va sosi la Orange România de pe 25 martie la prețul de 599 de euro, ei bine acum aceeași sursă mai are câteva informații interesante despre viitoare terminale care vor intra în portofoliul Orange în curând.

​

E vorba despre Acer Liquid Z2, anunțat în februarie, un model ieftin cu ecran de 3.5 inch, 4 GB memorie internă și 512 MB RAM. Handsetul va avea și o versiune dual SIM și ajunge la Orange pe 26 martie. Apoi îl avem și pe Orange Nivo, care va sosi la jumătatea lunii aprilie, oferind Android 4.1, procesor dual core de 1 GHz și ecran TFT de 4 inch.

Nokia Lumia 920, cameraphone Pureview cu Windows Phone 8 al cărui review tocmai l-am publicat va fi disponibil și pe negru la Orange, începând cu data de 18 martie și pe galben începând cu 25 martie. LG Optimus G va fi lansat în curând oficial în România și va debuta la Orange chiar de astăzi, 14 martie, iar HTC One va sosi pe 25 martie, în aceeași zi ca și Sony Xperia Z, pe care îl avem în teste acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×