LG Star analizat În Țara Sfântă, acum cu detalii suplimentare (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.554 ori
<b>LG Star analizat În Țara Sfântă, acum cu detalii suplimentare (Video)</b>Dacă până mai ieri salivam la un prototip de LG Star, vizualizând câteva fotografii cu acest handset, iată că a apărut primul preview al telefonului, direct din Țara Sfântă. Norocosul reviewer din Israel ne prezintă cele mai importante...

Dacă până mai ieri salivam la un prototip de LG Star, vizualizând câteva fotografii cu acest handset, iată că a apărut primul preview al telefonului, direct din Țara Sfântă. Norocosul reviewer din Israel ne prezintă cele mai importante funcții ale acestui nou terminal Android 2.2, care are toate șansele să fie un star al anului viitor.

LG Star este printre primele smartphone-uri dotate cu un procesor dual core de 1GHz din gama Nvidia Tegra 2, acesta oferind suport full HD 1080p și o calitate deosebită a înregistrărilor cu ajutorul camerei de 8MP. Aflăm și că handsetul va primi cât de curând actualizarea la Android 2.3 și că ecranul său de 4 inchi nu este un Super AMOLED sau SLCD, dar se comportă excelent și amintește de display-ul lui iPhone 4.

Din câte am putut vedea până acum, LG Star este un smartphone de calitate, dar el nu pare încă finisat și potențialul său real va fi deblocat de abia cu ajutorul lui Gingerbread. Pentru mai multe detalii și o analiză a browserului și funcțiilor acestui telefon, aruncați o privire asupra recenziei de mai jos:

LG Star analizat În Țara Sfântă, acum cu detalii suplimentare (Video)

LG Star analizat În Țara Sfântă, acum cu detalii suplimentare (Video)

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×