LG Star devine Optimux 2X În Coreea, comparat cu iPhone 4 și Samsung Galaxy S (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.569 ori
<b>LG Star devine Optimux 2X În Coreea, comparat cu iPhone 4 și Samsung Galaxy S (Video)</b>LG Star a tot fost în atenția presei în ultima vreme, fiind primul smartphone cu procesor dual core confirmat oficial. Ei bine, se pare că suntem mai aproape de lansarea terminalului decât credeam și aflăm că lui Star i se va schimba și numele,...

LG Star a tot fost în atenția presei în ultima vreme, fiind primul smartphone cu procesor dual core confirmat oficial. Ei bine, se pare că suntem mai aproape de lansarea terminalului decât credeam și aflăm că lui Star i se va schimba și numele, în LG Optimus 2X, cel puțin în Coreea.

în plus, telefonul va sosi la pachet cu muzica faimosului compozitor italian Ennio Morricone, plus câteva sonerii și alte conținuturi. Varianta sud-coreeana a lui LG Star va purta numele de LG Optimus Mach, iar handsetul dual core a fost recent descoperit pe web într-o serie de clipuri care îl prezintă în acțiune.

Astfel, în primul clip de mai jos îl vedem comparat cu un iPhone 4 și Samsung Galaxy S, în vreme ce următoarele clipuri se bazează pe funcția sa HDMI out. Dacă sunteți interesați de mai multe detalii ale acestui model, puteți arunca o privire asupra video-urilor postate de utilizatorul zina0000 pe YouTube în ultimele zile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×